Sparta fietsen -  Banierhuis Sparta fietsdealer

Sparta

Fietsen van Sparta kent iedereen. En dat is niet voor niets. Het Nederlandse merk maakt al sinds 1917 fietsen van een degelijke kwaliteit voor een goede prijs. Van stadsfiets tot kinderfiets, Sparta heeft ze.
Lees meer
Sparta

Alle soorten Sparta fietsen

Fietsen van Sparta zijn verkrijgbaar in velen soorten en maten. Van moederfiets en van elektrische fiets tot tandem. Alle fietsen van Sparta zijn van een goede kwaliteit en tegelijk goed voor jouw portemonnee. Je hebt al een echte Sparta vanaf €499, dit is de Sparta Pick Up voor dames of heren. Maar dat doet niet onder voor de kwaliteit van de fietsen. Sparta fietsen komen regelmatig uit de bus als testwinnaar of als “beste koop” volgens de consumentenbond. Wij kunnen niet anders concluderen dan dat Sparta een uitermate goede prijs-kwaliteitverhouding hanteert.

Sparta fietsen en hun historie

Je komt hier niet om over de geschiedenis van Sparta te lezen, lijkt ons. Toch willen we meegeven dat het bedrijf al sinds 1918 fietsen maakt. Steeds op vernieuwende wijze, bijvoorbeeld door het lanceren van de eerste elektrische fiets. En ook nu nog staat het bedrijf vooraan op het gebeid van innovatie. Nieuwe concepten, net iets andere toepassingen van materialen of slimme innovaties; het maakt de fietsen van Sparta uniek en innovatief.

Het aanbod Sparta fietsen

Bij Banierhuis vind je een groot aanbod Sparta fietsen. Wat dacht je van:

Hartelijk welkom voor een proefrit

Je bent van harte welkom voor een proefrit op uw favoriete Spartamodel. Of natuurlijk op uw Gazelle, Koga, Kalkhoff, Cortina of een van onze andere merken... Een proefrit maken kun je doen bij een van de vestigingen van Banierhuis in de regio van Utrecht. Het maken van een reservering is hiervoor wel aan te raden. Een reservering maken kan eenvoudig via onze website. Tot snel.

info.png Informatie over framemaat bepalen >