Nieuwe Transportfiets kopen? Voordelig & snel | Banierhuis.nl

Transportfietsen

Met een transportfiets kun jij jezelf echt onderscheiden en kom je voor de dag met een hippe fiets. Allemaal hebben ze een eigen verhaal, net zoals jij. Transportfietsen zijn bovendien een lust voor het oog.
Lees meer
Filteren op
Type frame
Merk
more... less
Maat
Wielmaat (inch)
Aantal versnellingen
Prijs
Kleur
Filter
Zoek in de blog

Er zijn 19 producten.

Overzicht van 1-19 of 19 item(s)
Overzicht van 1-19 of 19 item(s)
Transportfietsen

Transportfiets kopen?

Ze zijn populair door hun veelzijdigheid, zowel voor dames, heren, jongens en meisjes. Functioneel gezien is de transportfiets zeer praktisch door de kenmerkende drager op het voorwiel. Een boodschappentas of een sporttas kan eenvoudig voorop worden geplaatst. Daarnaast hebben de fietsen door hun robuuste kenmerken relatief weinig onderhoud nodig. Bovendien hebben transportfietsen een hippe uitstraling. Door de combinatie tussen design en het praktische karakter zal deze fiets ook de komende jaren populair blijven.

Onderscheidend karakter

Met een transportfiets onderscheid jij je echt van de massa. Het zijn fietsen die de robuustheid en rijeigenschappen van een stadsfiets hebben, maar zich op esthetisch gebied heel duidelijk kenmerken. Transportfietsen zijn dan ook graag geziene fietsen in grotere steden als Amsterdam en Utrecht. Samengevat zijn transportfietsen hip, stoer, praktisch, onderhoudsvriendelijk en onderscheidend. Do we need to say more?

Transportfietsen van allerlei topmerken

Bij Banierhuis vind je transportfietsen van topmerken als Batavus, Cortina, Gazelle en Sparta. Op zoek naar een elektrische transportfiets? Ook die vind je bij Banierhuis!

Heb je een mooie fiets op het oog? Dan wil je deze natuurlijk testen. Boek direct een proefrit bij een van onze 7 filialen in de regio Utrecht.

info.png Informatie over framemaat bepalen >