Nieuwe Elektrische Transportfiets kopen? Banierhuis.nl

Elektrische transportfietsen

Je gebruikt natuurlijk liever een stoere transportfiets dan een boodschappenauto! Maar je kunt tegelijkertijd wel wat trapondersteuning gebruiken … De elektrische transportfiets laat je niet in de steek!
Lees meer
Filteren op
Frame type
Merk
more... less
Maat
Aantal versnellingen
Prijs
Motorpositie
Kleur
Filter
Zoek in de blog

Er zijn 17 producten.

Overzicht van 1-17 of 17 item(s)
Overzicht van 1-17 of 17 item(s)
Elektrische transportfietsen

Alle Elektrische transportfietsen bij Banierhuis

Een transportfiets is robuust, stoer en bovenal praktisch. Maar een elektrische transportfiets heeft van dit alles gewoon een beetje extra. Op het gebied van gemak en comfort is het echter een wereld van verschil of je de wind in jouw rug hebt of juist net niet. Met de elektrische transportfiets zijn jullie hier in ieder geval van verzekerd. Jullie? Ja, want we hebben namelijk e-transportfietsen voor dames en heren.

Karakteristieke kenmerken

Sinds jaar en dag zijn transportfietsen te herkennen aan de drager boven het voorwiel. Waar de transportfiets vroeger vaak verscheen met een rieten mand op de drager, verschijnt deze tegenwoordig vaker met een tas of een krat op de drager. Ook de dikke banden en de brede aluminium buizen blijven het klassieke model trouw. De meest onopvallende maar handigste toevoeging aan het klassieke model is echter de elektrische motor in het voorwiel of in het frame (midden) van de fiets.

Diverse modellen en kenmerken

Banierhuis heeft een breed aanbod elektrische transportfietsen, passend bij jouw specifieke wens. Ons assortiment bestaat uit modellen van het merk Cortina en van de Nederlandse kwaliteitsmerken Batavus, Sparta en Gazelle.

Bekijk ook eens onze highspeed fietsen en elektrische stadsfietsen, moederfietsen, hybride fietsen, transportfietsen, mountainbikes of onze tweedehands elektrische fietsen. Je bent van harte welkom in een van onze filialen in de omgeving Utrecht voor een advies op maat. Een proefrit maken op een elektrische transportfiets is geen enkel probleem.

info.png Informatie over de verschillende elektromotoren >
info.png Informatie over framemaat bepalen >