Kalkhoff elektrische fietsen - Banierhuis Kalkhoff fietsdealer

Kalkhoff

Elektrische fietsen van Kalkhoff zijn toonaangevende e-bikes. Het van oorsprong Duitse merk maakt krachtige, snelle en degelijke elektrische kapot boordevol innovatieve snufjes!

Lees meer

Filteren op

Type fiets:
meer... Minder
Frametype:
meer... Minder
Merk:
meer... Minder
Maat:
meer... Minder
Aantal versnellingen:
meer... Minder
Prijs:
2499 3599
Motorpositie:
meer... Minder
Accupositie:
meer... Minder
Motor:
meer... Minder
Kracht (Nm):
meer... Minder
Kleur
meer... Minder
Kleur
autorenew

Er zijn 2 producten.

Overzicht van 1-2 of 2 item(s)
Overzicht van 1-2 of 2 item(s)
Kalkhoff

Kalkhoff elektrische fietsen

Wat typeert een elektrische fiets van Kalkhoff? Antwoorden die je vaak kunt verwachten zullen zijn: “Duitse degelijkheid”, “elektrische fietsen met de motor in het midden en beltaandrijving”, “accu’s met veel ampères en krachtige motoren met veel newtonmeters” of “elektrische fietsen die vooroplopen qua innovatie”. Een opsomming waar menig merk jaloers op zou worden ... Kalkhoff heeft het allemaal!

Eigenschappen van een Kalkhoff

Mensen die al fietsen op een Kalkhoff zullen het beamen: het is een genot om op een Kalkhoff te fietsen. Niet in de laatste plaats door alle technieken die het merk heeft toegepast. Zo beschikken alle Impulse Evo modellen over een navigatiedisplay. Deze is via bluetooth gekoppeld aan jouw telefoon. Verdwalen is er niet langer bij.

Wat er daarentegen wél bij is: snel accelereren! Dit is mogelijk door de krachtige motoren waarmee de fietsen zijn uitgerust. Standaard beschikken de fietsen namelijk over een motor met een kracht van minimaal 70 NM. En dat is veel! Ter vergelijking: reguliere elektrische fietsen zijn uitgerust met een motor van circa 48 NM. Er zijn zelfs Kalkhoff modellen waarbij de kracht van de motor oploopt tot 85 NM. Perfect daarbij is de combinatie met de sterke accu’s van 17 ampère.

Speciale modellen voor de Benelux

Kalkhoff is een Duits merk, maar Duitsland is lang niet zo’n fietsland als Nederland. Daarom komen zij met speciale modellen die exclusief gemaakt zijn voor de Benelux. Deze modellen zijn nét iets anders dan de modellen die Kalkhoff op bijvoorbeeld de Duitse markt uitbrengt.

Banierhuis: geselecteerde dealer van Kalkhoff

Fietsen van Kalkhoff zijn niet verkrijgbaar bij iedere fietsenwinkel. Kalkhoff hanteert strenge regels en heeft hoge verwachtingen van haar dealers. En daar voldoen wij aan! Banierhuis is een van de weinige (online) fietsenwinkels die zich officieel dealer van Kalkhoff mag noemen.

Dus, om eigenaar te worden van een prachtige Kalkhoff fiets hoef je niet per se naar de regio Utrecht te komen. Via de webshop van Banierhuis kun je altijd online bestellen. Wij bezorgen jouw fiets gratis; ongeacht of je nu woonachtig bent in Groningen, Middelburg, Den Helder of Maastricht ... Dat is nog eens makkelijk!

Proefrit maken op een Kalkhoff?

Natuurlijk kun je wel altijd terecht bij een vestiging van Banierhuis in de regio Utrecht voor het maken van een proefrit op een Kalkhoff e-bike. En dat gaat heel simpel: je kiest uw favoriete Kalkhoff elektrische fiets en klikt in plaats van bestellen op “online een proefrit inboeken”. Wij zorgen vervolgens dat de fiets van jouw keuze aanwezig is in de vestiging die je hebt opgegeven. Onze experts stellen de fiets graag helemaal op maat af zodat je een lekker stukje kunt gaan fietsen.

info.png  Informatie over de verschillende elektromotoren >
info.png  Informatie over framemaat bepalen >