Sparta Elektrische Damesfietsen - Banierhuis Sparta fietsdealer

Sparta Elektrische Damesfietsen

Sparta Elektrische Damesfietsen staan bekend om hun kwaliteit en de scherpe prijzen. Met Sparta haal je echte Nederlandse kwaliteit in huis en heb je gegarandeerd vele jaren fietsplezier. Dat maken zij al meer dan 100 jaar waar!
Lees meer

Er zijn 8 producten.

Overzicht van 1-8 of 8 item(s)
Overzicht van 1-8 of 8 item(s)
Sparta elektrische damesfietsen

Elektrische Damesfietsen van Sparta

Zoek je een fiets die precies bij jouw fietsgedrag past, van een goede kwaliteit is en tegelijk niet te duur is? Dan heeft Sparta misschien wel wat je zoekt! Sparta produceert degelijke damesfietsen van prima kwaliteit, geheel in eigen land vervaardigd. Wij helpen je graag om een Sparta damesfiets te kiezen die bij je past. Daarvoor kun je je prima eerst eens oriënteren in onze webshop. De fiets die voor jou het meest geschikt is, is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. De belangrijkste daarvan zijn eigenlijk de afstand en de intensiteit waarmee je fietst…

Hoe gebruik jij jouw nieuwe Sparta damesfiets?

Voor korte afstanden naar de stad, naar vriendinnen, de sportclub of de kroeg zijn Sparta damesfietsen uitgevoerd als stadsfiets een goede mogelijkheid. Voor kortere afstanden zonder een hoge intensiteit geven deze fietsen precies de juiste fietshouding.
Ook hebben wij Sparta transportfietsen in onze collectie. Deze fietsen hebben veel draagkracht bij het stuur en de mogelijkheid om er een krat te bevestigen. Ideaal voor de boodschappen! Heb je een fiets nodig om jouw kind van en naar school te brengen, maar tussendoor óók de boodschappen te doen? Kies dan voor een moederfiets. Dit zijn ware alleskunners en zijn perfect geschikt voor een kinderzitje op het stuur en tegelijk voor zware bagage op de bagagedrager. Als je een veelzijdige fiets zoekt voor korte afstanden is dit type fiets misschien wel de meest interessante optie.

Wel eens aan de elektrische variant van een Sparta damesfiets gedacht?

Ga je voor wat langere afstanden met een sportievere insteek? En ben je van plan om in het weekend een flink eind weg te trappen of moet je iedere dag een grote afstand naar je werk overbruggen? Of heb je gewoon niet zo’n zin in een bezweette rug? Overweeg dan eens een elektrische fiets van Sparta. Deze hoeven helemaal niet per se de hoofdprijs te kosten. Er zijn al elektrische Sparta damesfietsen te koop voor onder de €1000. Ook elektrische fietsen zijn zowel als stadsfiets als hybride fiets beschikbaar.

Kom langs voor een proefrit en ervaar!

Wij raden eigenlijk altijd aan eerst eens een proefrit te komen maken op jouw favoriete Sparta damesfiets(en). Je ervaart en merkt dan echt goed of de fiets bij jou past. Het maken van een afspraak is hiervoor aan te raden. Wij zorgen er dan voor dat de fietsen van jouw keuze klaarstaan bij één van onze fietsenwinkels in Utrecht. Natuurlijk stellen we ‘m ter plekke op maat af. Zien we je snel?

info.png Informatie over de verschillende elektromotoren >
info.png Informatie over framemaat bepalen >