Sparta Elektrische Fietsen - Banierhuis Sparta fietsdealer

Sparta Elektrische Fietsen

Het merk Sparta is met de productie en verkoop van elektrische fietsen in 1998 de boeken ingegaan als eerste producent van elektrische fietsen. Elektrische fietsen van Sparta zijn populair onder een breed publiek en hebben een prima prijs-kwaliteitsverhouding.
Lees meer
Filteren op
Type Fiets
Frame type
Merk
more... less
Maat
Aantal versnellingen
Prijs
Motorpositie
Kleur
Filter
Zoek in de blog

Er zijn 18 producten.

Overzicht van 1-18 of 18 item(s)
Overzicht van 1-18 of 18 item(s)
Sparta

Sparta elektrische fietsen

Sparta is al geruime tijd aanwezig op de markt van e-bikes. Het is dan ook niet vreemd dat het merk elektrische fietsen van goede kwaliteit kan produceren tegen scherpe prijzen. Bovendien doet Sparta veel aan innovatie. Met enige regelmaat brengen zij modellen met nieuwe zelfontwikkelde technieken op de markt.

Innovatieve modellen

Zo heeft Sparta onlangs elektrische fietsen uitgebracht met daarin een nieuwe generatie middenmotoren. Deze elektrische motoren beschikken over hun zogenoemde ION® techniek, maar zijn vele malen stiller dan die van hun voorgangers. Daarnaast zijn deze motoren lekker sterk en hebben niet op kracht ingeleverd. Modellen die over deze techniek beschikken zijn de Sparta M8i LTD en de Sparta M10i LTD.

Als beste uit de test

De elektrische fietsen van Sparta komen regelmatig als beste uit de verf bij verschillende consumententesten. Onlangs nog won Sparta een belangrijke prijs op het gebied van innovatie: de Fiets Innovatie Award 2016! Ze deden dit voor de vierde keer op rij. Sparta sleepte deze prijs in de wacht door het succesvolle M8i RB model vol met innovaties.

Proefrit maken?

Wil je zelf ervaren hoe een elektrische fiets van Sparta fietst? Boek dan alvast een proefrit via onze webshop bij een van onze vestigingen in de omgeving van Utrecht. Dan zorgen wij dat jouw fiets klaarstaat voor een proefrit. Onze experts verwelkomen je graag in de winkel en stellen de fiets helemaal op maat af. Zien we je binnenkort in een van onze vestigingen in de omgeving Utrecht?

info.png Informatie over de verschillende elektromotoren >
info.png Informatie over framemaat bepalen >