Urban Arrow Elektrische Bakfietsen. Banierhuis Urban Arrow fietsdealer

Urban Arrow Elektrische bakfietsen

Wat je ook maar mee wilt nemen, groot, klein, lief, ondeugend, het past allemaal in een Urban Arrow. Naar school, boodschappen, het gaat allemaal super makkelijk met de elektrische aandrijving en het stabiele frame van de Family line. Niet voor niks is deze elektrische bakfiets heel populair bij vaders en moeders.
Lees meer
Filteren op
Frame type
Merk
more... less
Maat
Aantal versnellingen
Prijs
Motorpositie
Kleur
Filter
Zoek in de blog

Er zijn 9 producten.

Overzicht van 1-9 of 9 item(s)
Overzicht van 1-9 of 9 item(s)
Urban Arrow

Urban Arrow elektrische bakfietsen

Dat het een slimme koop is, is zeker! De modellen van Urban Arrow zijn speciaal ontwikkeld voor families met jonge kinderen die een groen, betaalbaar en vooral tijdbesparend alternatief zoeken voor een tweede auto. Met een elektrische bakfiets van Urban Arrow heeft u die gevonden! Alleen over de kleur hoef je nog maar te beslissen: zwart of wit? De familiebakfiets van Urban Arrow heeft de accu (400 Wh) in het frame gemonteerd zitten. De accu is hiermee erg gemakkelijk uit te nemen en op te laden. De fietsen hebben veel verschillende mogelijkheden ...

Extra mogelijkheden en accessoires

Urban Arrow elektrische bakfietsen hebben erg veel extra mogelijkheden en accessoires waar je uit kunt kiezen. Te denken valt aan een extra bankje voor meer zitruimte. Of de optionele regenhuif om tijdens een regenbui toch met een droog pak aan te komen (de mini-passagiers dan). Voor extra veiligheid is er ook een maxicosi-beugel te monteren. En ben jij eigenlijk wel klaar om de Urban Arrow als bakfiets te gebruiken? Deze elektrische bakfiets is zelfs om te bouwen tot een elektrische transportfiets.

Kom langs voor een proefrit!

Natuurlijk wil je een proefrit maken! Dat kan bij al onze vestigingen. Maar het maken van een reservering is aan te raden, omdat niet iedere vestiging de Urban Arrow elektrische bakfiets heeft staan. Reserveer je deze, dan zorgen wij ervoor dat ‘ie klaarstaat op de afgesproken datum en de vestiging van jouw wens. Tot snel!

info.png Informatie over de verschillende elektromotoren >
info.png Informatie over framemaat bepalen >