Nieuwe Kinderfiets kopen? Voordelig & snel | Banierhuis.nl

Kinderfietsen

Weet jij het nog? Het moment dat jij fietste op jouw eerste echte fiets? Zijwieltjes eraan en hop de weg op, een stukje fietsen met jouw ouders. En natuurlijk helemaal zelf naar school, stoer! Is jouw kind er al klaar voor?
Lees meer
Filteren op
Type Fiets
Type frame
Merk
more... less
Maat
Wielmaat (inch)
Aantal versnellingen
Prijs
Kleur
Filter
Zoek in de blog

Er zijn 15 producten.

Overzicht van 1-15 of 15 item(s)
Overzicht van 1-15 of 15 item(s)
Kinderfietsen

Alle merken Kinderfietsen

Wanneer jij jouw kinderen weg ziet fietsen op hun eerste fietsje is dat een fantastisch moment. Of dat nu een kinderfiets is met of zonder zijwieltjes, het is en blijft een mooie ervaring. Natuurlijk niet alleen voor jou als ouder, maar vooral ook voor het kind zelf. Zie je de dolgelukkige blik van jouw kind al voor je bij het zien van zijn of haar eerste fiets? En wat te denken als jouw kind voor het eerst helemaal zelf kan fietsen? Prachtig!

De kinderfiets die helemaal past

Jouw kind zal hoe dan ook erg blij zijn met zijn of haar eerste kinderfiets. Maar natuurlijk wil je als ouder een kinderfiets kopen die op de eerste plaats veilig is en past bij de lengte van jouw kind. Banierhuis biedt kinderfietsen aan in verschillende maten en voor verschillende leeftijden. Zo zijn er kinderfietsen verkrijgbaar voor de allerkleinsten vanaf 4 jaar met framematen die beginnen bij 12 inch tot en met kinderfietsen met framemaat 26 inch voor de wat oudere (12+) kinderen. Wat is voor jouw kind de juiste framemaat? Je vindt het antwoord hier >

Neem jouw kind mee voor een proefrit

De modellen kinderfietsen in het assortiment van Banierhuis verschillen van stoere mountainbikes voor de jongens tot stadsfietsen in alle kleuren van de regenboog voor meisjes. Voor zowel jongens als meisjes heeft Banierhuis kindertransportfietsen van Alpina, Batavus en Cortina in het assortiment. Ook deze zijn verkrijgbaar in verschillende types, bijvoorbeeld zonder versnellingen, met 3 versnellingen of zelfs met meer dan 20 versnellingen. En heb je zijwieltjes nodig? Ook dat is geen probleem bij deze kinderfietsen.

Jouw kind zal helemaal in de wolken zijn met zijn of haar eerste echte fiets. Maar het is wel belangrijk dat je de juiste fiets koopt. Niet alleen qua design, maar vooral qua veiligheid door het kiezen van de juiste maat. Alle kinderfietsen van Banierhuis staan bij onze vestiging in Houten klaar voor het maken van een proefrit. Kom dus gerust langs met jouw kind om te bekijken wat het beste bij hem/haar past. Onze experts staan klaar om de fiets goed af te stellen voor jullie. Boek direct een proefrit!

info.png Informatie over framemaat bepalen >