Nieuwe Stadsfiets kopen? Voordelig & snel | Banierhuis.nl

Stadsfietsen

Stadsfietsen zijn echt alleskunners. Of noem het liever werkpaarden. Ze kunnen veel en zijn van vele gemakken voorzien. Bijvoorbeeld stevige bagagedragers of ingebouwde versnellingssystemen. Stadsfietsen zijn allang niet meer alléén voor in de stad.
Lees meer
Filteren op
Type Fiets
Type frame
Merk
more... less
Maat
more... less
Wielmaat (inch)
Aantal versnellingen
Prijs
Kleur
more... less
Filter
Zoek in de blog

Er zijn 98 producten.

Overzicht van 1-24 of 98 item(s)
Koga F3 3.0 lage instap
Korting
-€ 100,00

Koga F3 3.0 lage instap

Normale prijs € 1.599,00 Prijs € 1.499,00

MET €159 SERVICE CHEQUE BRONS CADEAU

Cortina Foss ND7 heren kopen bij Banierhuis, de grootste Fietsenwinkel in Utrecht.
Korting
-€ 180,00

Cortina Foss ND7 heren

Normale prijs € 829,00 Prijs € 649,00

MET €159 SERVICE CHEQUE BRONS CADEAU

Koga F3 4.0 lage instap kopen bij Banierhuis, de grootste Fietsenwinkel in Utrecht.
Korting
-€ 50,00

Koga F3 4.0 lage instap

Normale prijs € 1.849,00 Prijs € 1.799,00

MET €159 SERVICE CHEQUE BRONS CADEAU

Overzicht van 1-24 of 98 item(s)
Stadsfietsen

Alle merken Stadsfietsen

Veel fietsen vallen tegenwoordig onder de noemer stadsfiets. Van oudsher worden stadsfietsen gekenmerkt door het stevige en robuuste frame, de bagagedragers en de gesloten kettingkast. Tegenwoordig zijn deze basisbeginselen van de fiets nog steeds duidelijk te herkennen, maar dat is lang niet meer het enige wat telt. Verschillende merken hebben ieder hun eigen twist aan de stadsfiets gegeven. Cortina brengt echte eyecatchers op de markt, Batavus heeft modellen die een ode zijn aan de stadsfietsen van weleer, terwijl Koga modellen in haar assortiment heeft die een ode aan design en techniek zijn.

Onderhoudsarme karakter

De eerste stadsfietsen komen alweer uit een ver verleden. Omdat er in Nederland fietsland nog weleens een drupje regen valt en stadsfietsen door weer en wind moeten, zijn stadsfietsen hierop gebouwd. Onder andere de gesloten kettingkast zorgt ervoor dat externe invloeden uw ketting en naaf minder goed kunnen bereiken. Daarnaast geven de kenmerkende spatborden ook je voldoende bescherming tegen opspattend water. Stadsfietsen zijn erop gebouwd om lang mee te kunnen gaan en behoeven over het algemeen weinig onderhoud bij intensief gebruik. Ideaal voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer.

Verschillende modellen bij Banierhuis

De stadsfiets is veruit de meest populaire en meest verkochte fiets van Nederland. Tegenwoordig is het aanbod van stadsfietsen erg divers, door de vele verschillende modellen van de verschillende fabrikanten. Zoek je een meer sportieve variant, met voorvorkvering bijvoorbeeld? Bekijk dan eens onze Koga en Kalkhoff modellen. Of ben je op zoek naar een betaalbare stadsfiets in een wat lagere prijsklasse? Bekijk dan onze modellen van Gazelle, Batavus, Cannondale of Cortina.

Natuurlijk wil je een stadsfiets kopen waarmee je jaren vooruit kunt. Het maken van een proefrit kan daarbij de doorslag geven. Dat kun je gerust komen doen in een van onze 8 filialen. Boek hier jouw proefrit!

info.png Informatie over framemaat bepalen >