Alpina

Alpina

Dat belooft wat moois!
Lees meer

Er zijn 7 producten.

Overzicht van 1-7 of 7 item(s)
Overzicht van 1-7 of 7 item(s)
Alpina

Gemaakt voor kinderen

Alpina fietsen zijn gemaakt voor alle weer, wind, heuvels en stad omstandigheden. Gewoon in Zwolle. Dus niet in de Alpen, maar oerdegelijk dichtbij, maar met de technologie van deze tijd en volgens de laatste trends. Hartstikke hip én supersterk dus, ze kunnen er helemaal mee los!

Alpina maakt alleen kinderfietsen. Ze zijn ergonomisch ontworpen voor kinderen. Met frames die feilloos passen en zadels die zorgen voor de juiste zithouding...alles perfect afgestemd op het kinderlichaam. Dat fietst fijn en veilig.

Verantwoordelijkheid nemen

Elke dag proberen ze bij Alpina de footprint een beetje kleiner te maken door het productieproces te verduurzamen en de werkomstandigheden in fabrieken te verbeteren. Dus ook daaraan wordt hard gewerkt.

Richtlijnen en normen

Alpina kinderfietsen voldoen aan Europese richtlijnen en kwaliteitsnormen. Elke fiets wordt op 50 punten na gelopen voordat hij naar de Banierhuis winkel gaat. Zo weet je zeker dat je nieuwe Alpina veilig is en fietst als geen ander.

Banierhuis Alpina dealer

Een kinderfiets moet perfect passen. Daarom is het fijn dat er in Nederland en België meer dan duizend Alpina-verkooppunten zijn. Banierhuis staat voor al die waarden en is al jaren Alpina dealer. Kom maar langs voor die proefrit, voor onderhoud of om het zadel – alweer! – hoger te laten zetten. :-)