Elektrische herenfietsen

Elektrische herenfietsen

Voor iedere man die graag wil fietsen hebben wij een groot assortiment herenfietsen. Welke stijl je ook mooi vindt, de kans is groot dat Banierhuis de herenfiets heeft die je zoekt. Van trendy transportfiets van Cortina tot kwalitatief hoogstaande hybride fiets van Koga… Allemaal beschikbaar in verschillende prijsklassen!
Lees meer
Filteren op
Frame type
Merk
more... less
Maat
more... less
Aantal versnellingen
more... less
Prijs
Motorpositie
Kleur
more... less
Filter
Zoek in de blog

Er zijn 160 producten.

Overzicht van 1-24 of 160 item(s)
Koga E-Lement heren kopen bij Banierhuis, de grootste Fietsenwinkel in Utrecht.
Korting
-€ 900,00

Koga E-Lement heren

Normale prijs € 3.399,00 Prijs € 2.499,00

SUPERDEAL. OP is OP

Overzicht van 1-24 of 160 item(s)
Elektrische herenfietsen

Alle elektrische Herenfietsen bij Banierhuis

Heren die graag de kilometers onder zich door zien vliegen met een fiets, vinden bij Banierhuis zeker waar ze naar op zoek zijn. Onze webshop is gevuld met de mooiste modellen van Gazelle, Batavus, Sparta, Cortina en Koga. Van ieder merk zijn er natuurlijk verschillende uitvoeringen beschikbaar, passend bij het gebruik van de fiets. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een fiets voor kortstondig woon-werkverkeer en af en toe een uitstapje naar de stad? Kies dan voor een stadsfiets of een transportfiets voor heren. Maar ben je van plan lange afstanden te gaan fietsen met je nieuwe herenfiets? Dan is een hybride model erg geschikt. Bovendien worden ook de sportievere varianten natuurlijk uitgevoerd als model speciaal voor heren. Racefietsen, crosshybride fietsen en mountainbikes zijn stuk voor stuk als herenfiets en als damesfiets als te koop.

Elektrische herenfietsen

Moet je lange afstanden overbruggen, maar prefereer je extra gemak en een heerlijk steuntje in de rug boven een ijzersterke conditie (en een bezweet pak)? Kies dan voor een elektrische herenfiets. De ontwikkelingen op het gebied van accu’s zijn de afgelopen jaren razendsnel gegaan en daardoor kunnen elektrische fietsen tegenwoordig lange afstanden mee én zijn ze beter betaalbaar geworden. Elektrische fietsen zijn eigenlijk niet meer weg te denken uit de hedendaagse fietswereld. Er is heel veel mogelijk en werkelijk iedere leeftijdscategorie maakt er gebruik van… Kom dus gerust eens langs voor een proefrit.

Wat maakt een herenfiets nu een herenfiets?

Omdat heren over het algemeen een wat langere lichaamslengte hebben dan dames, kennen herenfietsen een hogere instap dan damesfietsen. Daarnaast is een typisch kenmerk van een fiets voor heren de horizontale bovenbuis. Hoe ver de buis naar boven is geplaatst is afhankelijk van het merk en model. Soms zie je ook wel dat de bovenbuis iets diagonaal is geplaatst. Waarom die bovenbuis? Stevigheid en lenigheid! Mannen kunnen hun been als het ware over het zadel heen slingeren om op te stappen, in tegenstelling tot vrouwen. Voor hen gaat dat wat lastiger, daarom kunnen zij hun (linker of rechter) been door de ruimte tussen het stuur en het zadel bewegen om op te stappen. Afgezien van het feit dat frames van herenmodellen vaak een stukje groter zijn dan die van de damesmodellen, zijn er verder geen noemenswaardige verschillen tussen herenfietsen en damesfietsen te noemen.

Herenfiets online kopen of in een fietsenwinkel uitproberen?

In onze webshop vind je zowel nieuwe als tweedehands herenfietsen. Ze staan klaar om direct naar jou verzonden te worden, maar natuurlijk kun je ook eerst langskomen bij een van onze fietsenwinkels in Utrecht voor een proefrit. Of je nu een sportieve fiets zoekt, een fiets voor woon- werkverkeer of een fiets voor recreatief gebruik, Banierhuis heeft een ruim aanbod herenfietsen van verschillende typen en merken.

info.png Informatie over de verschillende elektromotoren >
info.png Informatie over framemaat bepalen >