Gazelle elektrische herenfietsen

Gazelle Elektrische Herenfietsen

Gazelle is misschien wel ’s lands bekendste fietsproducent van herenfietsen. En dat al ruim 125 jaar! Het merk maakt, geheel in eigen land, fietsen voor jong en oud. Voor sportieve ritten, maar ook voor ontspannende fietstochtjes.
Lees meer
Filteren op
Frame type
Merk
more... less
Maat
Aantal versnellingen
Prijs
Motorpositie
Kleur
more... less
Filter
Zoek in de blog

Er zijn 39 producten.

Overzicht van 1-24 of 39 item(s)
Gazelle Paris C7 HMB heren kopen bij Banierhuis, de grootste Fietsenwinkel in Utrecht.
Korting
-€ 600,00

Gazelle Paris C7 HMB heren

Normale prijs € 2.499,00 Prijs € 1.899,00

MET €237 SERVICE CHEQUE E-BRONS CADEAU

Overzicht van 1-24 of 39 item(s)
Gazelle elektrische herenfietsen

Drie kenmerken van Gazelle herenfietsen

Wist u dat er dagelijks zo’n 1000 Gazelle fietsen van de band rollen in de Gazellefabriek. Duizend! Het geeft een beeld van de populariteit van het merk. Het maken van zoveel fietsen vergt enorm veel routine en ervaring, maar ook een buitengewoon innovatievermogen. En dat hebben ze! Gazelle maakt herenfietsen die stuk voor stuk voldoen aan drie belangrijke eigenschappen: een laag gewicht, slimme designs en een robuuste kwaliteit. Het zijn eigenschappen die voor iedere fiets van uitermate groot belang zijn. Voor zowel herenfietsen als damesfietsen, van racefiets tot omafiets en van duurzame elektrische fiets tot snelle hybride. Gazelle heeft het!

Gazelle herenfietsen in ons assortiment

Gazelle maakt vele soorten fietsen. Het is natuurlijk aan jou om te onderzoeken welke herenfiets het beste bij je past, al kunnen we je daar online wel alvast een beetje bij helpen. Want welke fiets het best bij jouw fietsgedrag past, is voornamelijk afhankelijk van de afstanden die je ermee wilt gaan fietsen. Blijf je graag dicht bij huis en ga je echt niet meer dan 30 kilometer achter elkaar fietsen? Dan volstaat een Gazelle stadsfiets als jouw ideale herenfiets echt prima. Houd je wel van stoere robuuste looks en heb je zo nu en dan iets zwaars te vervoeren zoals een kratje bier of een grote voetbaltas? Dan is een transportfiets ook een goede optie. Beide typen fietsen bieden een goed comfort voor de wat kortere afstanden, maar zijn minder geschikt voor langere fietstochten. Als je dat wél wilt gaan doen, kom je al snel op de wat sportievere fietsen uit. Een hybride fiets is dan aan te raden.

Ultiem comfort én gemak? Elektrische Gazelle herenfietsen!

Tegenwoordig zijn elektrische herenfietsen echt niet meer weg te denken van de fietspaden in Nederland. En terecht, want een elektrische fiets is hartstikke handig. Je hoeft geen helm op (behalve bij de speed pedelecs), terwijl je tóch het gemak ervaart van een motortje! Altijd lekker fietsen met de wind mee. Ook Gazelle heeft een prima aanbod van elektrische herenfietsen. En natuurlijk voldoen ook deze fietsen aan hun belofte: lichtgewicht, slim en robuust.

Proefrit maken op een herenfietsen van Gazelle?

Heb je een mooie fiets gezien in onze webshop? Natuurlijk kan je ‘m direct bestellen, zodat je er op korte termijn al van kan gaan genieten… Maar je kan ook eerst langskomen bij één van onze fietsenwinkels in Utrecht. Wij zorgen er dan voor dat jouw favoriete Gazelle herenfiets klaarstaat. Na een zorgvuldige afstelling door onze experts fiets je er zo mee weg voor een proefrondje. Zo weet je pas echt zeker of de fiets bij jou past. Tot snel!

info.png Informatie over de verschillende elektromotoren >
info.png Informatie over framemaat bepalen >