Gazelle Elektrische Fietsen - Banierhuis Gazelle fietsdealer

Gazelle E-bikes

Het merk Gazelle behoeft eigenlijk geen introductie. De elektrische fietsen van Gazelle in principe ook niet meer. Het merk staat met haar elektrische fietsen als een paal boven water op de Nederlandse markt.
Lees meer
Filteren op
Type Fiets
Frame type
Merk
more... less
Maat
more... less
Aantal versnellingen
Prijs
Motorpositie
Kleur
more... less
Filter
Zoek in de blog

Er zijn 49 producten.

Overzicht van 1-24 of 49 item(s)
Overzicht van 1-24 of 49 item(s)
Gazelle

Alle Gazelle elektrische fietsen

Gazelle fietsen zijn in Nederland onlosmakelijk verbonden met het merk Gazelle, al ruim 125 jaar. De elektrische fietsen van het merk zijn toegankelijk qua prijs, van uitstekende kwaliteit en in veel verschillende uitvoeringen en modellen verkrijgbaar. Voor ieder type fietser, met ieder type budget, is een bijpassend model elektrische fiets van Gazelle te vinden. Of je nu een fiets zoekt voor de dagelijkse tochtjes naar jouw werk, of juist om ontspannen toertochten te gaan maken; Gazelle heeft ‘m!

Elektrische e-bike kopen?

Je wilt een e-bike van Gazelle kopen ... Maar waar let je dan op bij de aanschaf van zo’n fiets? je hebt waarschijnlijk al wel een idee over het type elektrische fiets dat je mooi vindt en het beste bij jou en jouw fietsgedrag past. Wordt het bijvoorbeeld een hippe elektrische transportfiets, een omafiets of een stadsfiets voor de dagelijkse maar kortere fietstochten? Of denk je aan een e-bike voor de langere afstanden naar jouw werk zoals een elektrische hybride fiets of een snellere speed pedelec? De technische onderdelen waarmee jouw nieuwe elektrische fiets uitgerust moet zijn, worden voor een groot gedeelte bepaald door het gebruik van jouw fiets. Maar de technische uitrusting is uiteraard ook afhankelijk van jouw budget. De prijzen starten zo rond de € 1000 en lopen op tot wel € 6000.

Voor jouw gemak hebben we aan de linkerkant een aantal filters samengesteld. Zo navigeer je eenvoudig naar de fiets die het best bij jou past.

Kom langs en maak een proefrit!

Vind je het moeilijk om te kiezen en te bepalen welk type fiets écht het best bij jou past? Kom dan gerust langs in onze winkel. Onze experts hebben jarenlange ervaring en kunnen je goed adviseren. Als je helemaal zeker wilt zijn van jouw keuze, raden wij je aan om een proefrit te maken. Navigeer naar jouw favoriete elektrische fiets in onze webshop, kies voor “proefrit inplannen” en vul de gegevens in. Dan zorgen wij ervoor dat deze fiets in het filiaal van jouw keuze klaarstaat voor een proefrit. Tot snel!

info.png Informatie over de verschillende elektromotoren >
info.png Informatie over framemaat bepalen >