Gazelle damesfietsen

Gazelle Damesfietsen

Gazelle damesfietsen zijn al generaties lang populair in Nederland. Niet voor niets, want het fietsmerk bewijst z’n kwaliteit nog steeds ieder jaar. Gazelle blijft het keer op keer waarmaken. Niemand kan om het merk heen, ongeacht het gebruik van jouw meest ideale fiets.
Lees meer
Filteren op
Type frame
Merk
more... less
Maat
Wielmaat (inch)
Aantal versnellingen
Prijs
Kleur
more... less
Filter
Zoek in de blog

Er zijn 14 producten.

Overzicht van 1-14 of 14 item(s)
Overzicht van 1-14 of 14 item(s)
Gazelle damesfietsen

Kenmerken van een Gazelle damesfiets

Voordat je overgaat tot de koop van je nieuwe favoriete damesfiets, wil je zeker zijn van de juiste keuze. Dat is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder het aantal kilometers dat je dagelijks of wekelijks van plan bent te gaan fietsen… Daar komen we later op terug. Maar daarnaast wil je ook zeker zijn van een fiets die voldoet aan de laatste trends en technologieën. Daar hoef je je bij Gazelle geen seconde druk om te maken. Het bedrijf weet al 125 jaar lang, ieder jaar weer, fietsen te produceren te beter zijn dan het jaar ervoor. En daar hebben ze onlangs nog een extra schepje bovenop gedaan. Want Gazelle wilde fietsen gaan produceren die standaard zouden moeten voldoen aan drie eisen: een laag gewicht, slimme designs en een robuuste kwaliteit. Dat is nog eens mooi meegenomen!

Zeker weten dat jouw nieuwe Gazelle fiets past

Zoals eerder gezegd, is de keuze van jóuw ideale fiets afhankelijk van het gebruik. Wil je gewoon iets meer gaan bewegen en niet meer steeds de auto hoeven pakken naar de stad of naar een vriendin? Dan heb je aan een stadsfiets meer dan genoeg. Bovendien kan het erg interessant zijn om ook eens te kijken tussen onze tweedehands Gazelle fietsen. Ben je al wat verder en wil je graag langere afstanden gaan fietsen? Hybride modellen bieden dan echt uitkomst. Nog een stap extra? Ga je voor echte topkwaliteit die niet één ander Gazellemodel te vergelijken is? Dan ga je voor een Gazelle Ultimate damesfiets. Beter dan dat wordt het niet! Maar dat wil niet zeggen dat jij dat ook nodig hebt. Samen zoeken we het graag uit.

Proefrit maken op een Gazelle damesfiets bij onze fietsenwinkels in Utrecht

Wat is er op fietsgebied beter dan zelf ervaren hoe jouw toekomstige Gazelle damesfiets fietst? De gedachte dat je voortaan fietst op een fiets die perfect is afgesteld en afgestemd is op jouw wensen misschien? Kom daarvoor gerust eens langs bij een van onze fietsenwinkels in Utrecht. We hebben 8 filialen, dus er is altijd een filiaal dichtbij in de buurt. Het is handig om van tevoren even aan te geven waar en wanneer je met welke Gazelle damesfiets een rondje wilt gaan fietsen, dan zorgen wij ervoor dat deze fiets voor je klaarstaat. Maar ook zonder afspraak kun je natuurlijk langskomen voor een advies door onze experts. Zien we je snel?!

info.png Informatie over framemaat bepalen >