Cortina-E Elektrische Fietsen - Banierhuis Cortina fietsdealer

Cortina E-bikes

Elektrische fietsen van Cortina (ook wel de Cortina-E) zijn eigenzinnig en modebewust. Bij Cortina staan altijd de laatste trends binnen mode en interieur centraal. Het merk maakt elektrische fietsen die niet aandoen als een elektrische fiets, omdat de accu slim is weggewerkt.
Lees meer
Filteren op
Frame type
Merk
more... less
Maat
Aantal versnellingen
Prijs
Motorpositie
Kleur
Filter
Zoek in de blog

Er zijn 42 producten.

Overzicht van 1-24 of 42 item(s)
Overzicht van 1-24 of 42 item(s)
Cortina

Alle Cortina-E elektrische fietsen

Met een elektrische fiets van Cortina mag je echt gezien worden. Het merk Cortina doet wellicht Italiaans aan qua naam, maar is 100% Nederlands. Maar toch, de elektrische fietsen van Cortina worden dan wel in Nederland gemaakt, ze hebben toch echt het Italiaanse gevoel voor mode en klasse overgenomen. En dat doen ze heel erg goed. Jaar in, jaar uit.

Slim wegwerken van de accu

De elektrische fietsen die Cortina maakt zijn qua looks bijna niet te onderscheiden van een fiets zonder elektrische aandrijving. Bij veel elektrische fietsen bevindt de accu zich onder de bagagedrager. De fietsen van Cortina zijn hier geen uitzondering op, alleen hebben zij de accu in hetzelfde kleurtje als het frame. Door het slim wegwerken van de bekabeling zal (bijna) niemand zien dat je elektrisch fietst!

Modellen van de Cortina e-bikes

Cortina heeft een breed aanbod van elektrische fietsen die geschikt zijn voor alledaags gebruik. Het merk staat vooral bekend om haar transportfietsen. Zo wordt bijvoorbeeld het vervoeren van boodschappen een eitje. Maar het merk heeft ook verschillende soorten stadsfietsen, zoals de E-wave, E-U1 of de E-Roots.

Proefrit maken?

Iedere fiets heeft andere rijeigenschappen. De ene fiets past gewoon beter bij jou dan de andere. Dat gevoel wil je natuurlijk eerst zelf ervaren. Daarom snappen wij dat je graag eerst een proefrit wilt maken op een aantal verschillende elektrische fietsen. Boek daarom online een proefrit bij een van de vestigingen naar jouw wens. Wij zorgen dan dat de fiets op de locatie van jouw keuze beschikbaar is, zodat je een heerlijk stuk kunt fietsen. Veel fietsplezier!

info.png Informatie over de verschillende elektromotoren >
info.png Informatie over framemaat bepalen >