Nieuwe Elektrische Stadsfiets kopen? Banierhuis.nl

Elektrische stadsfietsen

Met een elektrische stadsfiets fiets je heerlijk de stad in! Je arriveert binnen een mum van tijd, je ontspringt het drukke verkeer en toch ben je even heerlijk buiten.
Lees meer
Filteren op
Frame type
Merk
more... less
Maat
more... less
Aantal versnellingen
Prijs
Motorpositie
Kleur
more... less
Filter
Zoek in de blog

Er zijn 168 producten.

Overzicht van 1-24 of 168 item(s)
Overzicht van 1-24 of 168 item(s)
Elektrische stadsfietsen

Alle Elektrische stadsfietsen bij Banierhuis

Voor een makkelijk ritje naar de stad of de korte afstanden naar vrienden of het werk is een elektrische stadsfiets ideaal. Je haalt even lekker een frisse neus terwijl je niet bezweet of vermoeid aankomt. Elektrische stadsfietsen zijn heel onderhoudsvriendelijk en zijn aantrekkelijk onder een breed publiek fietsers door de vele verschillende types en de goede prijs-kwaliteitverhouding. E-bike stadsfietsen zijn verkrijgbaar in zowel dames- als herenvarianten. Ben je opzoek naar een lage instap elektrische fiets? Ook die heeft Banierhuis!

Elektrische stadsfiets kopen

Welke elektrische stadsfiets je ook zoekt, bij Banierhuis zul je slagen. We bieden jou de keuze tussen verschillende technieken en prijsklassen. Kies je voor een goedkopere variant met een motor in het voorwiel of ga je voor de allround voordelen van een motor in het midden? Ook de afwerking van een elektrische stadsfiets doet een beroep op de prijs. Een fiets met een hoger afwerkingsniveau is bijvoorbeeld de Koga E-Nova. Elektrisch uitgevoerde stadsfietsen van Koga, Koga en Cannondale zullen over het algemeen wat duurder zijn. Zoekt u een iets goedkopere variant? Dan is een e-bike stadsfiets van Sparta of Gazelle een goede optie.

Liever een speed pedelec kopen?

De reguliere elektrische fietsen behalen snelheden tot 25 km/h. Er zijn echter ook modellen op de markt die snelheden tot wel 45 km/h kunnen behalen. Dit zijn de zogenoemde speed pedelecs, ook wel highspeed e-bikes, snelle e-bikes of s-pedelecs genoemd. Aan het model van de fiets is niet zichtbaar dat het om een speed pedelec gaat. Het verschil zit met name in de snelheid en de categorie. Dit snelle type elektrische stadsfiets valt niet in de categorie fietsen maar in de categorie snorfietsen. Een helm dragen is dus verplicht.

Je bent van harte welkom om langs te komen in een van onze filialen voor het advies van een expert of voor een proefrit. Bekijk ook eens onze highspeed fietsen en elektrische stadsfietsen, moederfietsen, hybride fietsen, transportfietsen, mountainbikes of onze tweedehands elektrische fietsen.

info.png Informatie over de verschillende elektromotoren >
info.png Informatie over framemaat bepalen >