Nieuwe elektrische highspeed E-Bikes kopen?

Highspeed E-bikes

Houd jij van snelheid en gemak? Ga dan voor een highspeed e-bike! Deze zogenoemde speed pedelecs zijn je op het lijf geschreven. Met snelheden tot wel 45 km/h bent u binnen no-time op jouw bestemming.

Lees meer
Search on blog

Filteren op

Frame type
meer... minder
Merk
meer... minder
Aantal versnellingen
meer... minder
Prijs
2999 2999
meer... minder
Motorpositie
meer... minder
Kleur
meer... minder
Filter

Er is 1 product

Overzicht van 1-1 of 1 item(s)
Overzicht van 1-1 of 1 item(s)
Highspeed E-bikes

Highspeed E-bikes

Of men nu spreekt over een highspeed e-bike, speed pedelec, speed e-bike of e-bike high speed ... Er wordt een en dezelfde fiets bedoeld: een elektrische fiets met trapondersteuning tot wel 45 km/h. Deze highspeed e-bikes winnen aan populariteit. Ook de grote merken zoals Kalkhoff, Sparta, Cannondale en Gazelle maken dit type fiets. Banierhuis heeft ze allemaal. 

Regelgeving omtrent highspeed e-bikes

Deze snelle elektrische fietsen zijn top, maar ook onderhevig aan regelgeving. Dit is goed om te weten voordat je tot aankoop overgaat. Zo ben je op een speed pedelec verplicht om een helm te dragen. Natuurlijk wel zo veilig bij dergelijke snelheden. Deze fietsen vallen vanaf 2017 dan ook onder de wetgeving van bromfietsen. Dat betekent dat je verzekerd moet zijn (aansprakelijkheidsverzekering), je in het bezit moet zijn van een bromfietsrijbewijs en een geel kentekenplaatje op jouw speed pedelec moet hebben geplaatst. En vergeet niet dat je ook op de speciaal aangewezen fiets- en bromfietspaden (of -wegen) moet fietsen. 

Highspeed e-bike kopen?

Banierhuis heeft de mooiste en snelste highspeed e-bikes in het assortiment. Wij adviseren je graag omtrent alle bovenstaande regelgevingen en zoeken samen met jou de ideale fiets. Maar wij kunnen de fiets zó klaarmaken dat je alleen een rijbewijs in jouw binnenzak moet hebben. Daarna kun je heerlijk de weg op met jouw nieuwe speed pedelec. Natuurlijk kun je deze ook eerst proberen. Boek snel een proefrit in!

Bekijk ook eens onze elektrische stadsfietsenmoederfietsenhybride fietsenbakfietsentransportfietsenmountainbikes of onze tweedehands elektrische fietsen.

info.png  Informatie over de verschillende elektromotoren >
info.png  Informatie over framemaat bepalen >