Nieuwe elektrische bakfiets kopen? Alle bakfietsen

Elektrische bakfietsen

Het aantal kilo’s dat je in een bakfiets vervoert kan nog weleens oplopen. Dat kán een fietsrit erg inspannend maken, maar dat geldt niet als je kiest voor de elektrische variant. Wat een gemak!

Lees meer

Filteren op

Merk:
meer... Minder
Prijs:
4590 4590
Kleur
meer... Minder
Kleur
autorenew

Er is 1 product

Overzicht van 1-1 of 1 item(s)
Overzicht van 1-1 of 1 item(s)
Elektrische bakfietsen

Elektrische bakfietsen

Met een elektrische bakfiets fiets je moeiteloos, alleen of samen met jouw kinderen door de polder zonder uitgeput te raken. Reken er maar op dat jouw kinderen het fantastisch gaan vinden! Met actieradiussen tot wel 60 kilometer kom je ook nog eens een heel eind. Daarnaast is een elektrische bakfiets natuurlijk erg praktisch en handig.

Veiligheid voorop

Een elektrische bakfiets is bijvoorbeeld ideaal om de weekendboodschappen mee te doen of om jouw kinderen snel en veilig naar school te brengen. Naast het gemak van de elektrische trapondersteuning is het uiteraard van belang dat jij jouw kinderen veilig vervoert. De family van Urban Arrow biedt hier goede oplossingen voor.

Perfecte fietseigenschappen 

Fietsen op een bakfiets kon vroeger een zware opgave zijn, dat is tegenwoordig wel anders. En met de elektrische variant van de bakfiets is dat definitief verleden tijd. Behalve trapondersteuning beschikken de elektrische varianten stuk voor stuk over perfecte en lichte fietseigenschappen. Wil je dat zelf ervaren? Kom dan langs in een van onze filialen voor een proefrit. 

Bekijk ook eens onze highspeed fietsen en elektrische stadsfietsenmoederfietsenhybride fietsentransportfietsenmountainbikes of onze tweedehands elektrische fietsen

info.png  Informatie over de verschillende elektromotoren >
info.png  Informatie over framemaat bepalen >