Cube elektrische fietsen - Banierhuis Cube fietsdealer

Cube E-bikes

Als e-bike specialist mag Cube natuurlijk niet in onze collectie ontbreken. Technologisch vooraanstaand, betrouwbaar en ook nog eens scherp geprijsd. Dat zijn Cube e-bikes in een notendop. Maar ook als het op design en esthetiek aankomt is Cube de juiste keuze. Bekijk ons aanbod en beslis zelf!
Lees meer
Filteren op
Frame type
Merk
more... less
Maat
Aantal versnellingen
Prijs
Motorpositie
Kleur
more... less
Filter
Zoek in de blog

Er zijn 24 producten.

Overzicht van 1-24 of 24 item(s)
Overzicht van 1-24 of 24 item(s)
Cube

Alle soorten Cube E-bikes

Het is heerlijk om te fietsen met een steuntje in de rug. Fietsen op een e-bike voelt alsof je altijd de wind in de rug hebt. Op die manier wordt fietsen wel erg aantrekkelijk. Maar als je voor een Cube e-bike kiest, dan brengt dat nog meer voordelen met zich mee. Net zoals zoveel Duitse bedrijven en merken staat ook Cube bekend om z’n degelijke kwaliteit. Bij Cube krijg je er bovendien nog prijsvoordeel bij. Cube biedt altijd een uitstekende prijs.

Elektrische fietsen voor in de stad of extra sportiviteit

Van een e-bike ben je waarschijnlijk gewend dat deze de looks heeft van een stadsfiets, maar dan met een motor op of onder de bagagedrager of ergens onder het zadel. Dit soort modellen zal je zeker vinden bij Cube, maar er is nog meer… Het merk heeft namelijk veel bekendheid verworven met z’n sportieve fietsen. Daarom heeft Cube tevens een groot aanbod sportieve elektrische fietsen zoals racefietsen en mountainbikes. Het was overigens een van de eerste merken die aan de basis stond van de “elektrische mountainbike”.

Cube fietsen met EPO…

Mocht je al wat langer aan het kijken zijn naar Cube e-bikes, dan is het mogelijk dat je Cube e-bikes eerder zag staan onder de noemer “EPO”. Waar die naam vandaan komt mag zich laten raden met al die extra kracht in een elektrische fiets… Echter, Sinds het jaar 2015 heeft Cube besloten de naamgeving te veranderen. Daarom kan je nu alle e-bike modellen herkennen door de noemer “Hybrid”.

Cube e-bikes met Bosch motoren

Het betrouwbare karakter van Cube e-bikes wordt onder andere bekrachtigd door toepassing van één van de beste elektrische fietsmotoren die er zijn. De alom geprezen Bosch motoren staan garant voor een prettige rijervaring, maximaal vermogen op fluisterstil niveau en meer geïntegreerde looks. Cube doet geen concessies als het op kwaliteit aankomt, nooit!

info.png Informatie over de verschillende elektromotoren >
info.png Informatie over framemaat bepalen >