Nieuwe Hybride fiets kopen? Alle Hybride fietsen

Hybride fietsen

Met een hybride fiets kun je heerlijke lange toertochten maken. Het zijn fietsen die eigenschappen hebben van racefietsen, maar ook van stadsfietsen. Daarmee heb jij the best of both worlds! 

Lees meer

Filteren op

Type fiets:
meer... Minder
Frametype:
meer... Minder
Merk:
meer... Minder
Maat:
meer... Minder
Wielmaat (inch):
meer... Minder
Aantal versnellingen:
meer... Minder
Prijs:
749 2199
Kleur
meer... Minder
Kleur
autorenew

Er zijn 23 producten.

Overzicht van 1-23 of 23 item(s)
Overzicht van 1-23 of 23 item(s)
Hybride fietsen

Nederland is zeer geschikt om heerlijke lange tochten te maken. Ons land kent veel fietspaden, maar ook veel heuvels. Met een hybride fiets kun je genieten van al het moois in Nederland. Op comfortabele wijze zoeven de kilometers onder jou door!

Wat zijn hybride fietsen

Hybride fietsen hebben eigenschappen van zowel sportieve fietsen, zoals een racefiets, als van comfortabele fietsen, zoals stadsfietsen. Zo zijn ze bijna standaard uitgevoerd met dunnere banden dan de meeste fietsen, beschikken ze over een derailleur en is het frame gemaakt van lichtgewicht materiaal. Tegelijkertijd is er comfort door de zithouding en kun je makkelijk een klein tasje meenemen voor bijvoorbeeld een snack. Hiermee wordt het fietsen van langere afstanden een stukje eenvoudiger, ook als je al op leeftijd bent.

Vind uw ideale hybride fiets bij Banierhuis

Bij Banierhuis beschikken we over een groot assortiment hybride fietsen in verschillende prijsklassen. Kies je voor een wat toegankelijker merk zoals Kalkhoff of voor een exclusiever merk zoals Koga? Of liever de klasse van Gazelle, Cannondale of Batavus? Van deze merken zijn er ook modellen verkrijgbaar met voorvorkvering voor extra comfort. Laat je adviseren in een van onze winkels of kom langs voor een proefrit!

info.png  Informatie over framemaat bepalen >