Onderhoud nodig?

We onderhouden alle merkfietsen

We adviseren om je fiets, bij regelmatig gebruik, minimaal 1 keer per jaar een onderhoudsbeurt te geven. Maak je fiets regelmatig schoon maar niet met een hogedrukspuit, want dan spuit je al het vet tussen de lagers weg. Wacht niet te lang met onderhoud aan je fiets wanneer dat nodig is. Hoe langer je wacht met onderhoud, hoe erger het mankement wordt en hoe duurder de reparatie kan uitvallen.

Smeer geregeld de ketting in (iedere schakel), de derailleur (draaipunten en veer) en de remmen. Je kunt hiervoor het beste een Teflon smeermiddel gebruiken omdat deze vuilwerend en waterafstotend is. We hebben altijd een passende onderhoudsbeurt voor je fiets.  Laat je daarbij goed adviseren door onze monteurs.

Van maandag t/m zaterdag kun je je fiets vanaf 9:00 (op dinsdag zelfs al vanaf 8:00 bij diverse vestigingen) komen brengen, alleen niet op woensdag, dan zijn we de gehele dag gesloten.

Een afspraak maken?

Je maakt bij ons aan de winkelbalie een afspraak of je belt voor een afspraak met de winkel van je keuze.

Onze SMS-service

Als alle onderhoud aan je fiets klaar is en je fiets weer voor je klaarstaat, ontvang je van ons een SMS. Wel zo handig en voor ons een kleine moeite! Ons werkplaatstarief kun je hier vinden. Van maandag t/m zaterdag kun je je fiets vanaf 9.00 (op dinsdag zelfs al vanaf 8.00 bij diverse vestigingen) komen brengen, alleen niet op woensdag, dan zijn we de gehele dag gesloten.