Focus elektrische fietsen

Elektrische fietsen van Focus zijn over het algemeen wat sportiever. En dat is niet gek, want het merk is vooral bekend om haar racefietsen en mountainbikes. Zelfs de profs uit de Tour de France fietsen op fietsen van Focus, zegt dat niet genoeg?

Lees meer >

Jouw gekozen filters

Onze filialen

Klantenservice

Klantverhalen
Banierhuis hielp mij aan een super strak sturende, comfortabele racefiets. Een fantastische ervaring!
- Marcelo van den Akker
Vind 1 van de 8 winkels van Banierhuis
Vind je winkelContact
#WinkelAdresAfstand
Focus

Focus maakt elektrische fietsen met een sportief karakter. Dat ze bij Focus prachtige fietsen maken staat buiten kijf. De elektrisch uitgevoerde varianten van Focus bestaan op dit moment alleen uit mountainbikes en trekkingfietsen. Eerlijk is eerlijk, heel veel modellen zijn dit niet. Maar wie verkiest er nu geen kwaliteit boven kwantiteit? Bij Focus weten ze het wel! Het van oorsprong Duitse merk verwerkt passie, prestatievermogen en ook nog eens mooie details in haar fietsen.

Focus elektrische fiets kopen?

Als je op zoek bent naar een elektrische fiets met een sportief karakter, ben je bij het juiste merk aangekomen. Ook professionals uit de Tour de France kiezen voor de fietsen van Focus. Zij mogen dan wellicht geen elektrische fietsen gebruiken, maar de kwaliteit blijft overeind staan. Ook de elektrische varianten van Focus beschikken over schitterende details, rijeigenschappen en prestaties.

Wil je lekker door de modder raggen in het bos, zonder ál te moe te worden? Kies dan bijvoorbeeld voor het type Jarifa of de Jarifa I2. Voor tochten waarbij meer wendbaarheid een vereiste is, is de Jam² een uitstekende keuze.

Eerst eens proberen?

Wij begrijpen dat jij jouw ideale elektrische fiets van Focus vindt door een persoonlijk advies en door het maken van een proefrit. Dat is bij Banierhuis geen enkel probleem. In al onze vestigingen staan verschillende elektrische fietsen van Focus klaar voor een testrit! Kies van tevoren de fiets waar je een proefrit op wilt maken en boek een proefrit. Natuurlijk staan er bij de vestigingen ook andere fietsen klaar voor een proefrit zodat je de verschillen goed kunt ervaren. Maak dus snel een afspraak.