Reparatie nodig?

We repareren alle merkfietsen

Wil je je (elektrische) fiets laten repareren of heeft je (elektrische) fiets een onderhoudsbeurt nodig? We repareren alle merkfietsen en diverse elektrische fietsen. Reparaties worden altijd uitgevoerd door gediplomeerde monteurs. Onze monteurs worden jaarlijks bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en ontwikkelingen.

We hebben veel onderdelen op voorraad en anders zijn ze te bestellen. Wanneer je een fiets bij ons brengt voor reparatie, kun je in de meeste gevallen een leenfiets van ons meekrijgen. Elk filiaal van Banierhuis heeft een beperkt aantal leenfietsen die gratis tot je beschikking staan. We streven ernaar om je fiets binnen een dag te repareren. Wanneer je de fiets voor 10:00 's morgens brengt, staat de fiets in de meeste gevallen aan het eind van de dag weer voor je klaar.

Een afspraak maken?

Je maakt bij ons aan de winkelbalie een afspraak of je belt voor een afspraak met de winkel van je keuze.

Onze SMS-service

Als je fiets gerepareerd is en voor je klaarstaat, ontvangt je van ons een SMS. Wel zo handig en voor ons een kleine moeite! Kijk hier voor onze werkplaatstarieven. Van maandag t/m zaterdag kun je je fiets vanaf 9.00 (op dinsdag zelfs al vanaf 8.00 bij diverse vestigingen) komen brengen, alleen niet op woensdag, dan zijn we de gehele dag gesloten.