Reparatie nodig?

Wij repareren alle merkfietsen

Wil je jouw (elektrische) fiets laten repareren of heeft jouw (elektrische) fiets een onderhoudsbeurt nodig? Wij repareren alle merkfietsen en diverse elektrische fietsen. Reparaties worden altijd uitgevoerd door gediplomeerde monteurs. Onze monteurs worden jaarlijks bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en ontwikkelingen.

Wij hebben veel onderdelen op voorraad en anders zijn ze te bestellen. Wanneer je een fiets bij ons brengt voor reparatie, kun je in de meeste gevallen een leenfiets van ons meekrijgen. Elk filiaal van Banierhuis heeft een beperkt aantal leenfietsen die gratis tot jouw beschikking staan. Wij streven ernaar om jouw fiets binnen een dag te repareren. Wanneer je de fiets voor 10:00 's morgens brengt, staat de fiets in de meeste gevallen aan het eind van de dag weer voor je klaar.

Online afspraak maken

Voor een afspraak in de werkplaatsen HOUTEN (030-6372716) of TERWIJDE (030-7602805) maak je een telefonische afspraak ipv via het onderstaande formulier.

SMS-service

Als jouw fiets gerepareerd is en voor je klaarstaat ontvangt je van ons een SMS. Wel zo handig en voor ons een kleine moeite! Wij hanteren de BOVAG werkplaatstijden module. Van maandag t/m zaterdag kun je jouw fiets vanaf 9.00 (op dinsdag zelfs al vanaf 8.00 bij diverse vestigingen) komen brengen, alleen niet op woensdag, dan zijn wij de gehele dag gesloten. In Vleuten en Terwijde zijn wij op woensdag wèl geopend.