Nieuwe Tandem kopen? Voordelig & snel | Banierhuis.nl

Tandems

Genoeg redenen waarom fietsen op een tandem leuk is! Je bent samen sportief en sociaal bezig. Daarnaast compenseert een tandem de krachtsverschillen tussen jou en jouw fietspartner. Bovendien gaat het ook gewoon een stukje sneller!
Lees meer
Tandems

Tandem kopen?

Bij Banierhuis kunnen we het ons goed voorstellen dat je graag een stukje fietst met jouw partner. Samen een stuk fietsen kan een ontspannende activiteit zijn. Althans, voor een van de twee partijen. Als de een moeite heeft met het tempo van de ander, wordt het langzamerhand een steeds lastigere opgave om samen te fietsen. Dat kan komen door verschillen in kracht, verschillen in lengte of door een gebrek aan conditie bij een van de twee. Een gezellig praatje maken tijdens het fietsen is er dan al gauw niet meer bij. Tandems vangen deze problemen allemaal af. Terwijl je voorheen als individualist naar jouw einddoel aan het fietsen was, doe je dat met een tandem weer als team. Als team met een gezamenlijk doel! Dat maakt samen fietsen weer een leuke en ontspannende bezigheid.

En wat dacht je van een fietstocht met iemand die een lichamelijke handicap heeft? Op een normale fiets is dat niet echt een optie. Op een tandem wordt dit alweer een stuk eenvoudiger. Dat is nog eens een belevenis!

Achter op uw auto

Wellicht hou je beiden zelfs zo van het fietsen op een tandem, dat je ‘m het liefst meeneemt op vakantie. Achter op de auto naar bijvoorbeeld Oostenrijk of Italië. Dat wordt mogelijk als je kiest voor een zogenoemde vouwtandem. Je klapt hem gemakkelijk in, zet hem op een fietsendrager achter op jouw auto en neemt ‘m eenvoudig mee naar plekken waar je anders niet was gekomen. Zo zie je samen al het moois van het land waar je op vakantie bent. Wat wil je nog meer?

Laat je adviseren

Banierhuis heeft diverse tandems in haar assortiment van de merken Cannondale, Sparta, Koga en Gazelle. De verschillen zitten vooral in de extra mogelijkheden zoals de aandrijving, het aantal versnellingen, een vouwframe en de remmen. We begrijpen goed dat je eerst een uitgebreid advies van onze experts wilt hebben en daarna ook samen een proefrit wilt maken bij een van onze vestigingen in de omgeving Utrecht. Boek nu online een proefrit!

info.png Informatie over framemaat bepalen >