Nieuwe Vakantiefiets kopen? Voordelig & snel | Banierhuis.nl

Vakantiefietsen

Laat de voorpret maar beginnen! Tijdens het zoeken naar een vakantiefiets dwalen jouw gedachten weg naar de prachtige routes die je tijdens jouw fietsvakantie gaat zien.
Lees meer
Filteren op
Merk
more... less
Maat
Prijs
Kleur
Filter
Zoek in de blog

Er is 1 product

Overzicht van 1-1 of 1 item(s)
Overzicht van 1-1 of 1 item(s)
Vakantiefietsen

Alle merken Vakantiefietsen

Ga je met de fiets op vakantie? Dan betekent dat over het algemeen dat je lange dagen op de fiets zit. Bovendien zul je iedere dag veel kilometers gaan maken. Een comfortabele zithouding is in dat geval essentieel om ook de volgende dag weer met plezier op de fiets te stappen.

Vakantiefiets kopen?

Bij Banierhuis hebben we een select aantal vakantiefietsen in het assortiment. Deze fietsen voldoen aan alle voorwaarden om comfortabel en met plezier de vakantie in te fietsen! De frames van deze fietsen zijn over het algemeen wat stijver, de wielen zijn steviger en het stuurgedrag van de fietsen is voorbereid op zware lasten evenals de bagagedragers van de fietsen. Omdat je waarschijnlijk zware lasten gaat vervoeren is er ook speciaal aandacht aan de remkracht en de dikte van de banden besteed. Dikkere banden vangen namelijk meer trillingen op zodat je langer kunt blijven genieten van de vele kilometers die je maakt.

Voor verschillende typen vakanties

Welk type vakantiefiets je kiest is afhankelijk van het type fietser dat je bent tijdens jouw vakantie en natuurlijk het budget. Zoek je een fiets met werkelijk alles erop en eraan? Kijk dan eens naar de modellen van Koga. Zoek je een vakantiefiets om mee te fietsen met wat minder bepakking?

Kom langs in de omgeving Utrecht

Een goede voorbereiding is het halve werk, dat weet je als fietsliefhebber als geen ander. Heb je een mooie fiets gezien in ons assortiment? Boek dan eerst een proefrit. Zo ben jij er zeker van dat je met jouw nieuwe aankoop met plezier op vakantie kunt gaan! Onze experts stellen de fiets graag voor je af en geven jou een passend advies.

info.png Informatie over framemaat bepalen >