Nieuwe Oma Fiets kopen? Voordelig & snel | Banierhuis.nl

Omafietsen

De omafiets leent zich ideaal voor de kleine stukjes naar de stad, school of vrienden. Omafietsen kenmerken zich door comfort, robuustheid en de unieke look van het stuur samen met de gesloten kettingkast. Een echte classic voor jong en oud!
Lees meer
Omafietsen

Alle merken Oma fietsen

Waar denk je aan bij een omafiets? Het gebogen stuur voor de kenmerkende en lekkere zithouding? De gesloten kettingkast die vieze broekspijpen voorkomt? Zijn het de jasbeschermers die voorkomen dat lange jassen tussen de spaken terechtkomen? Misschien toch wel het frame voor de makkelijke instap? Stuk voor stuk kenmerken die de omafiets onderscheiden van andere type fietsen.

Laat de nostalgie herleven met omafietsen

Het design van omafietsen gaat al een tijdje mee, maar is nog steeds zeer populair. Zowel bij de jeugd als bij de wat oudere fietsers van dit moment. Waar de fietsen vroeger wellicht beperkt waren qua techniek en toebehoren, beschikt de nieuwe generatie omafietsen over de nieuwste snufjes. Er zijn omafietsen verkrijgbaar die beschikken over zowel een terugtraprem als 3 versnellingen. Qua uiterlijk had de fiets nog van jouw oma kunnen zijn, maar qua rijeigenschappen merk je een wereld van verschil. Klaar voor een proefrit? Banierhuis heeft verschillende modellen omafietsen van verschillende merken in haar assortiment. Zo kun je Gazelle omafietsen kiezen van het type Classic en de Tour Populair. Van Cortina heeft Banierhuis de “Soul” omafiets, deze blinkt uit in zijn eigentijdse vormgeving en heeft leuke details zoals de jasbeschermers.

Topmerken

Bij Banierhuis vind je omafietsen van topmerken als Batavus, Cortina en Gazelle.

info.png Informatie over framemaat bepalen >