Dahon

Dahon fietsen

Lees meer

Filteren op

Type frame
meer... minder
Merk
meer... minder
Wielmaat (inch)
meer... minder
Aantal versnellingen
meer... minder
meer... minder
Filter
Zoek in de blog

Categorie: Dahon

Sorry voor het ongemak

Wij hebben op dit moment geen aanbod in deze categorie

Dahon

Alle type Dahon vouwfietsen

Vouwfietsen bestaan met verschillende wielmaten. Van 16 inch tot 26 inch. Doordat zowel de stuurhoogte en zadelhoogte zelf instelbaar zijn, is een vouwfiets voor iedere lichaamslengte passend maken. Of je nu op zoek bent naar een compacte, handzame en degelijk of naar een snelle, sportieve en met de laatste stand van techniek voor de afmontage. De merken Dahon en Takashi hebben het.

Vouwfietsen kunt u overal mee naartoe nemen. Je kunt er zelfs de hele afstand mee naar je werk of school fietsen, als het openbaar vervoer uitvalt. Maar meestgebruikt over een korte tot midden lange afstand, is het fietsen in combinatie met de bus, trein, auto, boot of vliegtuig, erg goed te doen en is nog gezond ook.

Door zijn compactheid, kan een Dahon of Takashi vouwfiets gemakkelijk binnen worden opgeslagen, onder het bureau, de vergaderruimte of in de bezemkast. Binnen opslaan is bovendien veilig en gaat mogelijke diefstal of vandalisme tegen.

Dahon Vouwfiets

Dahon is 's werelds grootste fabrikant van vouwfietsen - en is al meer dan 30 jaar actief of de markt. Meer dan 95% + van alle vouwfietsen op de markt rekenen op baanbrekende Dahon technologie.

info.png Informatie over framemaat bepalen >