Van Nicholas fietsen - Banierhuis Van Nicholas fietsdealer

Van Nicholas

Van Nicholas fietsen kenmerken zich door de titanium frames. Een Van Nicholas rijdt vederlicht, is duurzaam en bijzonder sterk. Stuk voor stuk zijn de fietsen zeer sportief en van uiterst goede kwaliteit.
Lees meer
Van Nicholas

Van Nicholas fietsen

Zie of hoor je een titanium racefiets voorbijkomen? De kans is groot dat het een Van Nicholas is. Het Nederlandse bedrijf staat bekend om haar titanium frames. Deze frames zijn 2x sterker dan aluminium, wegen 50% minder dan staal en kunnen niet roesten. Dat is nog eens duurzaam. Titanium is een materiaal dat veel in de ruimtevaart wordt gebruikt. Zoals je begrijpt is dat niet zonder reden. Zie jij jezelf al fietsen op een Van Nicholas? De rijeigenschappen zullen je verbazen, zo heerlijk!

Klassieke uitstraling met innovatieve componenten

Van Nicholas fietsen blijven altijd trouw aan authentieke en klassieke designs. De designs en de titanium looks zorgen voor een unieke en tijdloze uitstraling van de fietsen. Het feit dat je op een fiets rijdt met een klassieke look hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je inlevert op techniek. Integendeel! Van Nicholas fietsen maken gebruik van innovatieve componenten zoals het Rohlhoff versnellingssysteem. Hiermee kun je zelfs schakelen terwijl je stilstaat. In combinatie met de aandrijfriem van Gates haal je een fiets in huis waarmee je (bijna) bent vrijgesteld van onderhoud. Het is een van de meest duurzame systemen ter wereld.

Sportiviteit

Stuk voor stuk zijn de fietsen van Van Nicholas sportief. Het bedrijf maakt racefietsen en vakantiefietsen. Banierhuis heeft verschillende racefietsen van Van Nicholas in haar assortiment. Heb je een hoger budget, kies dan voor een Aquilo of een Boreas. Ook de klassiek ogende Ventus Se is van goede kwaliteit, alleen past dit model binnen een lager budget. Uiteraard is de prijs ook afhankelijk van het type versnellingssysteem dat je kiest. Laat je gerust adviseren door een van onze experts. Kom daarvoor langs bij een van onze filialen in de omgeving van Utrecht. Je kunt dan direct een proefrit maken op jouw favoriete model. Tot snel!

info.png Informatie over framemaat bepalen >