Jan janssen fietsen

Fietsen van Jan Janssen zijn allemaal sportief van karakter. Hoe kan dat ook anders met zo’n naam. De allround kwaliteit van de renner zie je ook terug in zijn fietsen: Jan Janssen maakt zowel hybride als vakantiefietsen, maar ook mountainbikes en racefietsen.

Lees meer >

Jouw gekozen filters

Merken:
meer... minder...
Frametype:
meer... minder...
Framemateriaal:
meer... minder...
Prijs:
999 999
Kleur:
meer... minder...
Collectiejaar:
meer... minder...
Aantal versnellingen:
meer... minder...

Onze filialen

Klantenservice

Korting
- € 610,00

€ 1.609,00 € 999,00
Volledig rijklaar geleverde fiets
Toevoegen aan vergelijking
Toont 1 - 1 van 1 item
Klantverhalen
Banierhuis hielp mij aan een super strak sturende, comfortabele racefiets. Een fantastische ervaring!
- Marcelo van den Akker
Vind 1 van de 8 winkels van Banierhuis
Vind je winkelContact
#WinkelAdresAfstand
Jan Janssen

Het fietsmerk werd in 1972 door Jan Janssen zelf gelanceerd. Dat was direct na de beëindiging van zijn actieve wielercarrière. Alle fietsen die het merk maakt ademen kwaliteit. En dat zijn er nogal wat. Zo maakt Jan Janssen logischerwijs racefietsen, maar tegenwoordig ook mountainbikes, vakantiefietsen en hybride fietsen. Jan Janssen stond bekend om zijn allround kwaliteiten. Deze kwaliteit maakt hij nog steeds waar, gezien het ruime aanbod fietsen. 

Jan Janssen racefietsen

Zoek je een Jan Janssen fiets? De kans is groot dat je een Jan Janssen racefiets zoekt. Zoals gezegd was het zijn kwaliteit om allround goed te presteren. Maar hij stond ook bekend om zijn kwaliteit om af te kunnen zien als een beest. Nu is het natuurlijk niet ons doel om je als een beest af te laten zien, maar echte wielerfanaten weten natuurlijk dat dit af en toe best lekker kan zijn. Drijf jezelf tot het uiterste. Echte fanatiekelingen nemen dan ook geen genoegen met een klein blokje om ... Die gaan “all the way”. Daarom kiezen die ook voor een racefiets van Jan Janssen. Want daarmee kán dat! Bijvoorbeeld met de schitterende Blade racefiets.

Proefrit maken op een Jan Janssen?

Zelf ervaren hoe het voelt om op een Jan Janssen te fietsen? Kies jouw favoriete fiets in de webshop en kies vervolgens voor “proefrit reserveren”. Je kunt vervolgens een proefrit komen maken bij een vestiging van Banierhuis in de regio Utrecht. Hier krijg je een professioneel advies van een van onze experts. Bovendien stellen wij de fiets helemaal voor jou op maat af. Zo kun je pas echt goed ervaren hoe een Jan Janssen fietst!