Banierhuis Amsterdamsestraatweg

place ,
phone
mail_outline
access_time Bekijk openingstijden

Sinds begin 2019 is onze fietsenwinkel aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht compleet vernieuwd. De winkel op de hoek van het Julianapark blinkt uit in orde en structuur. Dat is best knap, want de winkel beslaat niet zo’n heel groot oppervlak. Toch vind je er alles op fietsgebied. Een breed assortiment fietsen en accessoires waar eigenlijk iedereen mee uit de voeten kan. Bij een bezoek aan de winkel zal je kennismaken met Cem: een bevlogen fietsenmaker met passie voor het vak. Kwaliteit en service zijn hen beiden heel veel waard. 

Het assortiment van onze fietsenwinkel aan de Amsterdamsestraatweg

Logischerwijs is Cem (bedrijfsleider) genoodzaakt om het assortiment aan de Amsterdamsestraatweg compact te houden gezien de beperktere ruimte. Toch heeft Cem een breed toegankelijk assortiment weten samen te stellen, rekening houdend met de gemiddelde lengtes van zijn stadsgenoten. E-bikes, stadsfietsen, transportfietsen, hybride en kinderfietsen, familiefietsen (moeder)ze staan er allemaal in alle maten. Natuurlijk kan ieder model snel vanuit andere Banierhuis filialen overgebracht worden. Zo vind je altijd de fiets die je het beste past! 

Cem Cevirgen

Cem in Banierhuis fietsenwinkel aan de Amsterdamsestraatweg.

Voor Cem is sleutelen aan fietsen een grote hobby. Cem werkt inmiddels al sinds 2008 bij Banierhuis. Hassan werkt sinds 2016 bij Banierhuis, maar heeft het vak van zijn vader geleerd: een fietsenmaker in hart en nieren.

De garantie op een goede en eerlijke service

Garanties geven doen we bij Banierhuis graag. Niet alleen op de fietsen die we nieuw verkopen, maar ook op de onderdelen die we hoogstpersoonlijk hebben gerepareerd. “En al zou ik het liefst de hele dag sleutelen aan fietsen, soms adviseren we simpelweg een nieuwe fiets”, aldus Cem. “De kosten voor reparatie, in combinatie met de toekomstige kosten die te verwachten zijn, vallen soms gewoon hoger uit dan een nieuwe fiets. Dan moet je gewoon eerlijk zijn en kun je beter een nieuwe fiets adviseren”. 

Reparaties: snel en vakkundig uitgevoerd

Reparaties worden door Cem niet alleen snel, maar ook vakkundig uitgevoerd. Alleen met eersteklas onderdelen kunnen we garanderen dat je fiets er weer lange tijd tegenaan kan. Vrij uniek is onze snelle reparatieservice. Breng je je fiets voor 10:00 uur ’s ochtends, dan is hij dezelfde dag om 16:00 uur klaar! 

Parkeren op de Amsterdamsestraatweg een drama? Valt mee!

Wie de Amsterdamsestraatweg in Utrecht kent, weet dat parkeren een probleem kan zijn. Voor de deur bij onze fietsenwinkel wordt het lastig, maar er zijn wel andere goede parkeermogelijkheden. Zo is er op 2 minuten lopen een groot parkeerterrein bij de Albert Heijn. Hier parkeer je voor relatief weinig. Maar ook in de straat achter onze winkel kun je geregeld de auto goed kwijt. Wil je liever met het OV? Stap dan de bus uit op de Marnixlaan.

Service is een belangrijk onderdeel van Banierhuis

Banierhuis heeft als grote fietsenwinkel in Utrecht de reputatie als een bedrijf met een hoge service. Bij Banierhuis Amsterdamsestraatweg is dat niet anders. Enkele voorbeelden lees je hieronder:

Fietsplannen voor aangesloten organisaties uit Utrecht

Fietsen is al heerlijk, maar het wordt nog fijner als je organisatie zelf meedenkt over de aanschaf hiervan. Diverse organisaties in Utrecht, maar ook landelijke waaronder het Diakonessenhuis, Nationaal Fiets Projecten, FiscFree, ZorgSpectrum, St Antonius Ziekenhuis, WKR en bedrijven hebben fietsplannen opgesteld waar we aan meewerken!

Reparaties: snel en vakkundig 

Reparaties van: E-bikes (Bosch, Impulse, Yamaha, ION, Shimano en E-steps), wordt door Cem niet alleen snel, maar ook vakkundig uitgevoerd. En daar houdt het niet op. Ook alle andere fietstypes worden met alleen eersteklas onderdelen onderhouden en gerepareerd en kunnen we garanderen dat je fiets er weer lange tijd tegenaan kan. Vrij uniek is onze snelle reparatieservice. Breng je je fiets voor 10:00 uur ’s ochtends, dan is hij dezelfde dag om 16:00 uur klaar! 

Trainingen en certificaten

Als fietsenmaker is het belangrijk om continu op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en trends binnen de fietsenwereld. Daarom volgt Cem ieder jaar diverse trainingen en hebben ze alle certificaten op zak.

 Onderhoudsplannen

Iedere fiets die je bij Banierhuis (in de webshop of in de filialen) koopt, wordt geleverd inclusief een onderhoudsplan. Dit betekent dat je om de zoveel tijd jouw fiets een gratis onderhoudsbeurt mag laten geven.

Openingstijden Banierhuis Amsterdamsestraatweg

Deze winkel van Banierhuis is gesloten. Voor service, verkoop en reparatie kun je terecht bij een van onze filialen. Bekijk hier onze winkels.

Kaart
close Banierhuis Amsterdamsestraatweg banierhuis.nl ,