Wilier fietsen - Banierhuis Wilier fietsdealer

Wilier

Wilier staat voor, zoals ze zelf zeggen, absolute excellentie. Om dat te bereiken heb een ontwerp en productieproces nodig dat ononderbroken de technologie van vandaag combineert met een eeuw (want zolang bestaan ze al) ervaring. 

Lees meer

Filteren op

Type fiets:
meer... Minder
Frametype:
meer... Minder
Merk:
meer... Minder
Wielmaat (inch):
meer... Minder
Aantal versnellingen:
meer... Minder
Prijs:
1599 1599
Kleur
meer... Minder
Kleur
autorenew

Er is 1 product

Overzicht van 1-1 of 1 item(s)
Wilier Cento1 kopen bij Banierhuis, de grootste Fietsenwinkel in Utrecht.
Korting
-€ 2.896,00

Wilier Cento1

Normale prijs € 4.495,00 Prijs € 1.599,00

Met €30 afleverbeurt gratis

Overzicht van 1-1 of 1 item(s)
Wilier

Willier fietsen

Wilier is in 1906 opgericht door Pietro Dal Molin, een Italiaan in hart en nieren. De naam Wilier is een afkorting. Wilier staat voor Lang Leve Italië, bevrijd en verlost ofwel ‘W l’Italia liberata e redenta’. Het bedrijf maakt 'Intaliaanse volbloed racers'.

In andere handen

Het bedrijf ging in 1969 over in de handen gebroeders Gastaldello, die er weer een merk van maakten dat aan de wereldtop niet misstaat! Bekende Italiaanse renners zoals Petacchi reed in 2010 meerdere malen met zijn Wilier als eerste over de streep, en won Scarponi in 2011 het eindklassement in de Giro. Vandaag de dag rijden toppers als Filippo Pozzato "Pipo" (Sandrigo, 10 september 1981) voor Wilier Triestina-Selle Italia.

Top racers

Wilier maakt top racefietsen, hoogwaardige kwaliteit en technologie tegen een zeer concurrerende prijs! Wilier bestaat 112 jaar, dus je koopt een fiets met 112 jaar ervaring, historie en ontwikkeling!

info.png  Informatie over framemaat bepalen >