Willier fietsen

Wilier staat voor, zoals ze zelf zeggen, absolute excellentie. Om dat te bereiken heb een ontwerp en productieproces nodig dat ononderbroken de technologie van vandaag combineert met een eeuw (want zolang bestaan ze al) ervaring. 

Lees meer >

Jouw gekozen filters

Merken:
meer... minder...
Frametype:
meer... minder...
Type racefiets:
meer... minder...
Framemateriaal:
meer... minder...
Prijs:
1999 1999
Kleur:
meer... minder...
Collectiejaar:
meer... minder...
Aantal versnellingen:
meer... minder...

Onze filialen

Klantenservice

Korting
- € 2.496,00

€ 4.495,00 € 1.999,00
Volledig rijklaar geleverde fiets
Toevoegen aan vergelijking
Toont 1 - 1 van 1 item
Klantverhalen
Banierhuis hielp mij aan een super strak sturende, comfortabele racefiets. Een fantastische ervaring!
- Marcelo van den Akker
Vind 1 van de 8 winkels van Banierhuis
Vind je winkelContact
#WinkelAdresAfstand
Wilier

Wilier is in 1906 opgericht door Pietro Dal Molin, een Italiaan in hart en nieren. De naam Wilier is een afkorting. Wilier staat voor Lang Leve Italië, bevrijd en verlost ofwel ‘W l’Italia liberata e redenta’. Het bedrijf maakt 'Intaliaanse volbloed racers'.

In andere handen

Het bedrijf ging in 1969 over in de handen gebroeders Gastaldello, die er weer een merk van maakten dat aan de wereldtop niet misstaat! Bekende Italiaanse renners zoals Petacchi reed in 2010 meerdere malen met zijn Wilier als eerste over de streep, en won Scarponi in 2011 het eindklassement in de Giro. Vandaag de dag rijden toppers als Filippo Pozzato "Pipo" (Sandrigo, 10 september 1981) voor Wilier Triestina-Selle Italia.

Top racers

Wilier maakt top racefietsen, hoogwaardige kwaliteit en technologie tegen een zeer concurrerende prijs! Wilier bestaat 112 jaar, dus je koopt een fiets met 112 jaar ervaring, historie en ontwikkeling!