Regenbroeken

Regenbroeken

Fietsregenkleding en er toch goed uit zien? Dat kan!
Lees meer
Regenbroeken

Regenkleding en toch fashionable én functioneel!

Droog op je bestemming aankomen als het regent? Of goed voorbereid zijn mocht het tijdens je fietsrit flink gaan regenen? Kies dan voor de fietsregenkleding van Basil of Agu. Deze regenkleding is namelijk waterdicht, ademend en is daarnaast voorzien van slimme details. En niet onbelangrijk: je zit er ook nog eens heel stijlvol uit! Of je nu op de fiets stapt om naar je werk te gaan, er even op uit trekt of even snel een boodschap halen moet, bij ons vind je de juiste fietsregenkleding voor het juiste moment. Regenkleding waarmee je natuurlijk absoluut gezien mag worden op de fiets én waardoor je zelfs hoopt dat het gaat regenen!

Basil Hoga - de perfecte basis voor jouw dagelijkse fietsrit

De-altijd-goed-regenkleding. De fietsregenkleding uit de Hoga Regenbroek biedt je precies wat je van regenkleding mag verwachten. Je blijft droog, ook wanneer het met bakken uit de lucht komt. Wij hebben aan onze Hoga Unisex fietsregenkleding natuurlijk wel extra slimme details toegevoegd, zodat je met dit regenpak nét iets beter beschermd bent tegen de natuurgoden. En nét iets comfortabeler op je fiets zit. Denk hierbij aan een waterdichtheid van 5.000 WP, een ademend vermogen van 5.000 MVP, extra ventilatieopeningen en ton-sur-ton reflectie. De Hoga serie bestaat uit een regenpak, losse regenjas en broek en een poncho. Met de Basil Hoga fiets jij beschermd en comfortabel door de regen!

Basil Mosse - fashion, urban en erg praktisch

De Basil Mosse Regenbroek past perfect bij het uptempo van de city. Werk, vrienden, uitgaan, naar de bios of juist helemaal zen na een poweruurtje in de sportschool. De parka trek je iedere dag aan, waar je ook naartoe gaat (op de fiets). Ook wanneer het regent. Wij hebben daarmee fashion en functie gecombineerd. Maar wel met alle technische eigenschappen die horen bij fietsregenkleding. Zoals verlengde mouwen, een verlengd achterpand en ton-sur-ton reflectie waardoor je beter zichtbaar bent in het donker. Kortom, de Mosse regenbroek is de ideale tussenbroek! De serie bestaat uit broeken (en bijpassende parka's) voor heren en dames, poncho’s en een stijlvolle trenchcoat.

Basil Skane - dé ideale regenkleding voor woon-werk

De Basil Skane Regenbroek is speciaal ontwikkeld voor de forens die het beste vraagt van fietsaccessoires. De T-Fabric 10.000 WP/10.000 MVP is two-way stretch, lichtgewicht, mag het onafhankelijk label van Bluesign dragen en is daarmee bewezen eco-vriendelijk. Dankzij de 2-way stretch zit de regenkleding comfortabel.