Takashi

Takashi E-bikes

Elektrische vouwfietsen bestaan met verschillende wielmaten. Van 16 inch tot 26 inch. Doordat zowel de stuurhoogte en zadelhoogte zelf instelbaar zijn, is een eletrische vouwfiets voor iedere lichaamslengte passend maken.
Lees meer

Filteren op

Merk
meer... minder
meer... minder
Filter
Zoek in de blog

Categorie: Takashi

Sorry voor het ongemak

Wij hebben op dit moment geen aanbod in deze categorie

Takashi

Elektrische fietsen van Takashi

Of je nu op zoek bent naar een compacte, handzame en degelijk of naar een snelle, sportieve en met de laatste stand van techniek voor de afmontage. De merken Dahon en Takashi hebben het.

Vouwfietsen kunt u overal mee naartoe nemen. Je kunt er zelfs de hele afstand mee naar je werk of school fietsen, als het openbaar vervoer uitvalt. Maar meestgebruikt over een korte tot midden lange afstand, is het fietsen in combinatie met de bus, trein, auto, boot of vliegtuig, erg goed te doen en is nog gezond ook.

Door zijn compactheid, kan een Takashi elektrische vouwfiets gemakkelijk binnen worden opgeslagen, onder het bureau, de vergaderruimte of in de bezemkast. Binnen opslaan is bovendien veilig en gaat mogelijke diefstal of vandalisme tegen.

Takashi Elektrische Vouwfiets

Takashi is een topmerk sinds 1966 uit Taiwan, ontworpen in Nederland en geassembleerd in Portugal, afgemonteerd met hoge kwaliteitsonderdelen, gebruiken ze dezelfde vouwtechnieken als Dahon, gemaakt van licht aluminium en scherp geprijsd.